Minnie Manga – The Girl Next Door HD 720p

October 9th, 2013


Release Year: 2013

Studio: JimSlip

Cast: Minnie Manga

Genres: Teen

Video language: English

Deze week hebben we de prachtige, "Minny", die zouden velen als een typische, beschrijf "Meisje naast de deur." Naast de deur voor wie, vraag ik? Zeker niet mij, kan ik you verzekeren. Mijn buurman is een chagrijnige oude heks die elke keer als ik haar pad kruisen spuugt op de grond. Ik heb nooit het geluk gehad om naast de deur wonen op een cute hottie als Minnie had. Hoe dan ook, Minny besloten een Jim Slip casting doen in de kleinste denim shorts die ik ooit heb gezien. Shorts, zo kort en strak dat het weefsel werd overbelasting van de enorme druk van haar billen proberen te barsten door! Mijn ogen popped uit hun kassen met longing toen ik haar zag lopen rondom het appartement wiebelen haar schattige kont. Dus de vraag is: "Heeft Minny succes afleggen th ...

Format: mp4

Duration: 32:42

Video: 1280x720, AVC (H.264), 4885kbps

Audio: 125kbps

Minnie Manga - The girl next door  HD 720p


Minnie Manga - The girl next door  HD 720p


File size: 1.2 GB

Minnie Manga - The girl next door  HD 720p

Rate It Now! Rating
Very badPoorAverageGoodExcellent
Teens
0 Comment
You Might Also Like