Dagbok

June 30th, 2016


Studio: Aktuell Rapport

Cast: Dora Venter (as Claudia Wennström), Alexandra Hjort, Ingrid Swede, Aya Nielsen, Nicole, Kristina

Genres: All Sex, Masturbation, Lesby, Toys, Oral

Video language: German

Vad svenska tjejer egentligen fantiserar om!Kära dagbok. I mitt unga liv har jag upptäckt att sex är det bästa som finns. Tänk om mina kompisar visste att jag brukar smygtitta på dem när de älskar. Det gör mig så oerhört upphetsad och så våt att det inte ens är någon idé att använda trosor. Häromdagen blev jag tagen av en polis, och tagen och tagen! Jag strippade långsamt tills min unga kropp gjorde honom helt galen. Mina läppar och min tunga drev honom nästan över gränsen. Jag blir alldeles het bara jag tänker på det. Kära dagbok, jag lovar att du alltid ska bli den första att få veta alla mina hemligheter. Den här ger en riktigt våta drömmar. En smygtittande flickas berättelser om henne själv och hennes kåta kamrater. Urläcker sex med massor av aktörer i otroliga scener. Man hetsas av det snabba tempot och de kåta känslouttrycken som avspeglas i flickornas söta ansikten. Underbara närbilder!

Format: avi

Duration: 1:53:19

Video: 720x512, AVC (H.264), 1488kbps

Audio: 187kbps

Dagbok

Dagbok


File size: 1.4 GB

Dagbok

Incoming search terms for the article:

Rate It Now! Rating
Very badPoorAverageGoodExcellent
Full Movies
0 Comment
You Might Also Like