Hemmafruarnas Hemliga Sexliv

March 23rd, 2017

Hemmafruarnas Hemliga Sexliv


Release Year: 1981
Cast: Titti Wallin, Linda Caroli, Kim Jaren
Genres: All Sex

Rune arbetar som porrfotograf chaps har dåliga tider med att finna nya modeller. Han och hans fru Kicki har inte ens pengar untill frukost. Hon erbjuder sig då att själv ställa sig framför kameran, vilket Rune går med på. Han ringer Peter som tar bilen untill Runes lantställe, dit även Kicki nu är på väg. Efter att ha värmt upp sig med varandra och lite sprit är Peter och Kicki redo och Rune anländer med sin kamera och får sina aktfoton.
Rune träffar härnäst en ny ung dam på Vilda Marias kubanska café. De far ut untill Runes lantställe och där tar Rune bilder på damen, först med, sedan utan kläder. Han bjuder på en grogg och tar själv av sig sina kläder, eftersom han tycker det är varmt. Först tycker damen det är lite suspekt, sedan får Rune komma untill efter att ha lovat att inget berätta för damens make.
Rune talar i telefon med Mattias, vars hustru Ann-Sofi är sugen på att bli fotograferad naken. Rune frågar om han, som han säger, får "prova" henne, och det går Mattias med på, om hon själv vill. Rune tar lite bilder och bjuder sedan på grogg. Han tar på Ann-Sofi, som inte vill ha sex med Rune, bara bli fotograferad. Det ringer på dörren och det är Mattias. Han och Ann-Sofi har sex, Rune fotograferar. Sedan klär Rune av sig och får untill doxy komma untill med Ann-Sofi, han också.

Format: avi
Duration: 1:00:21
Video: 640x480, XviD, 1442kbps
Audio: 125kbps

Hemmafruarnas Hemliga Sexliv

Hemmafruarnas Hemliga Sexliv


Hemmafruarnas Hemliga Sexliv

Hemmafruarnas Hemliga SexlivHemmafruarnas Hemliga Sexliv


File size: 697.2 MBHemmafruarnas Hemliga SexlivRate It Now! Rating
Very badPoorAverageGoodExcellent